Fotelgazda, valódi ízek, adalékmentesen

Őstermelőként abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy élelmiszereink jelentős részét magunk állítjuk elő, így tudjuk mi kerül az asztalra. Amit nem mi készítünk, azt megvesszük vagy elcseréljük más őstermelőkkel. 

Céljanink

Helyi kistermelőktől helyieknek

Fotelgazada célja, hogy ezek a minőségű élelmiszerek mások számára is elérhetőek legyenek, ráadásul az otthonuk kényelméből.

Célunk továbbá, hogy ügyfeleinknek ne kelljen értékes órákat tölteni a termékek beszerzésével, mi begyűjtjük azokat közvetlenül a termelőktől és kiszàllitjuk az általuk megjelölt címre, legyen az a munkahelye vagy akàr az otthona. Így a megrendeléstől számított néhány napon belül hozzájuthat az igazi háztáji alapanyagokhoz. 

Az évek alatt jelentős kapcsolati hàlozatunk alakult ki az őstermelők, családi gazdaságok körében, többségével személyes jó viszonyt ápolunk. Ők a legtöbb esetben környékbeli termelők. Azok az élelmiszerek, melyeket nem tudunk helyben beszerezni, azokat beszerezzük távolabbi gazdàktól, akiket általunk ismert gazdák ajánlásaiból kapunk.

Az általunk és gazdàink àltal készített termékek szinte kivétel nélkül régi csalàdi receptek alapján készülnek, nem tartalmaznak semmilyen hozzàadott mesterséges szìnező vagy tartósìtò anyagokat.

Prémium minőség

Ingyenes házhozszállítás

Valódi ízek

Close Menu
×
×

Cart